Tandartsen

Suzan Renet

tandartspraktijk-tandarts-renet-team-suzan-website.jpgMijn naam is Suzan Renet en ik werk vanaf 2006 als tandarts. Ik heb van 2000 tot 2005 de opleiding tandheelkunde gevolgd in Nijmegen. Na mijn opleiding ben ik verhuisd naar de randstad, waarbij ik in 2007 met veel plezier in Katwijk ben komen werken. Na ruim 10 jaar werken en twee kinderen die naar school gaan, heb ik besloten om de praktijk van tandarts Gesink over te nemen.

Ik ben tandarts geworden, omdat ik graag een medisch beroep wilde uitoefenen en ik ervan hou om met mijn handen te werken. Als tandarts zie je patiënten op regelmatige basis, waardoor je een vertrouwensband opbouwt. Hierdoor zie ik mijn eigen werk ook terug en kan ik mensen blijven stimuleren en ondersteunen om hun mondgezondheid op peil te houden of te verbeteren.

En ik vind de kwaliteit van een behandeling erg belangrijk, zodat zowel u als ik na iedere behandeling tevreden zijn. Dat geldt ook voor de begeleiding en behandeling van uw kinderen. Een goed contact tijdens controles en eventuele behandelingen van kleins af aan is essentieel, omdat dit de basis vormt voor een gezond gebit nu en in de toekomst.

Ook het verfraaien van uw gebit doe ik met veel passie. Iedereen ziet graag een mooie lach, dus u kunt mij altijd naar mogelijkheden vragen voor uw gebit.

Om mijn kennis op peil te houden volg ik regelmatig congressen en ben ik lid van een maandelijks intercollegiale bijscholingsgroep. Zo blijf ik zoveel mogelijk bij met de nieuwste inzichten en technieken.


Wim Gesink

tandartspraktijk-tandarts-renet-team-wim-website.jpgDe oude tandarts.

Het Team

tandartspraktijk katwijk tandarts renet team 02 1000

Contactgegevens

icon tandartsrenet tel 071-4024824

icon tandartsrenet mail info@tandartsrenet.nl

icon tandartsrenet adres Groen van Prinstererweg 63, 2221 AC Katwijk aan Zee