Tandartsen

Suzan Renet

tandartspraktijk-tandarts-renet-team-suzan-website.jpgMijn naam is Suzan Renet en ik werk vanaf 2006 als tandarts. Ik heb van 2000 tot 2005 de opleiding tandheelkunde gevolgd in Nijmegen. Na mijn opleiding ben ik verhuisd naar de randstad, waarbij ik in 2007 met veel plezier in Katwijk ben komen werken. Na ruim 10 jaar werken en twee kinderen die naar school gaan, heb ik besloten om de praktijk van tandarts Gesink over te nemen.

Ik ben tandarts geworden, omdat ik graag een medisch beroep wilde uitoefenen en ik ervan hou om met mijn handen te werken. Als tandarts zie je patiënten op regelmatige basis, waardoor je een vertrouwensband opbouwt. Hierdoor zie ik mijn eigen werk ook terug en kan ik mensen blijven stimuleren en ondersteunen om hun mondgezondheid op peil te houden of te verbeteren.

En ik vind de kwaliteit van een behandeling erg belangrijk, zodat zowel u als ik na iedere behandeling tevreden zijn. Dat geldt ook voor de begeleiding en behandeling van uw kinderen. Een goed contact tijdens controles en eventuele behandelingen van kleins af aan is essentieel, omdat dit de basis vormt voor een gezond gebit nu en in de toekomst.

Ook het verfraaien van uw gebit doe ik met veel passie. Iedereen ziet graag een mooie lach, dus u kunt mij altijd naar mogelijkheden vragen voor uw gebit.

Om mijn kennis op peil te houden volg ik regelmatig congressen en ben ik lid van een maandelijks intercollegiale bijscholingsgroep. Zo blijf ik zoveel mogelijk bij met de nieuwste inzichten en technieken.


Wim Gesink

tandartspraktijk-tandarts-renet-team-wim-website.jpgDe oude tandarts.

Assistentes

Laura Plug

tandartspraktijk-tandarts-renet-team-laura-website.jpgIk ben Laura en ik werk op woensdag, donderdag en vrijdag in de praktijk. U ziet of hoort mij dan aan de stoel of de telefoon. In 2005 ben ik begonnen als tandartsassistente. Daarna heb ik ook een preventieopleiding gevolgd, wat ik nu weer af en toe in de praktijk ga brengen. Ik hou ervan als alles perfect geregeld is en de tandarts nergens om hoeft te vragen. Daarvoor moet ik altijd een paar stappen vooruitdenken en dat maakt het voor mij uitdagend. Ik kan me voorstellen dat het niet altijd leuk is om een behandeling te ondergaan en ik zal er dan ook alles aan doen om het zo comfortabel mogelijk te maken.

 

 

Lisette van Duijn

tandartspraktijk tandarts renet team lisette websiteMijn naam is Lisette en u ziet of hoort mij op maandag en dinsdag in de praktijk. Ik ben in 2010 gestart met werken als tandartsassistente bij tandarts Gesink. Doordat we verschillende behandelingen doen en patiënten zien op een dag blijft het werk afwisselend en uitdagend. Ik vind het ook fijn om de administratie goed bij te houden en een prettig contact met u te hebben. Kortom, ik vind alle aspecten van mijn werk even leuk.

Mondhygiënisten

Gineke Anes

Anne Heemrood

Marianne van der Steen

Dieke van der Plas

Het Team

tandartspraktijk katwijk tandarts renet team 02 1000

Contactgegevens

icon tandartsrenet tel 071-4024824

icon tandartsrenet mail info@tandartsrenet.nl

icon tandartsrenet adres Groen van Prinstererweg 63, 2221 AC Katwijk aan Zee