Rekening

De rekening is gericht aan een postadres. Op de nota staat vermeld bij wie een controle of behandeling is uitgevoerd. Dit is aangegeven met een naam en geboortedatum. Verzekeringsmaatschappijen kijken naar deze naam en geboortedatum en niet naar het postadres. Mocht het postadres, vanwege een gezinssamenstelling, qua naam afwijken van uw eigen naam, dan is dat geen probleem.

Verder staat op de nota de code vermeld van de verrichting. Bij een aantal codes zijn techniekkosten of tandnummers vermeld. Zonder de tandnummers accepteert de verzekering de rekening niet. De omschrijving van de codes is een standaard instelling. Mocht u niet goed begrijpen wat er staat, neem dan gerust contact op.

Begroting

Vanaf 250 euro ben ik verplicht u een begroting te geven voor de geplande behandeling. U dient hiervoor akkoord te geven via de mail of per ondertekening van de uitgeprinte begroting.

Betalen

Na een bezoek vraag ik u om de rekening gelijk te voldoen per pin. U krijgt de nota na een bezoek direct mee. Deze kunt u indienen bij uw verzekering.

Kinderen tot 18 jaar zijn krijgen de meeste behandelingen vergoed, uitzonderingen (zoals kronen) daargelaten. Toch kan het zijn, afhankelijk van uw verzekering, dat u de nota eerst zelf aan ons moet voldoen. Daarna kunt u de rekening indienen en krijgt u de vergoeding terug.

Heeft u vragen over een betaling? Bel ons dan. 071-4024824

Tarieven

Tekst in ontwikkeling...

Het Team

tandartspraktijk katwijk tandarts renet team 02 1000

Contactgegevens

icon tandartsrenet tel 071-4024824

icon tandartsrenet mail info@tandartsrenet.nl

icon tandartsrenet adres Groen van Prinstererweg 63, 2221 AC Katwijk aan Zee