Spoed: Binnen openingstijden

Heeft u pijn, een afgebroken tand of kies, of iets anders wat niet kan wachten, neem dan zo snel mogelijk contact op. Als u ’s morgens voor 10.00u belt, dan kunnen we u nog een afspraak voor dezelfde dag aanbieden.

Tandarts Renet 071-4024824

Spoed: Buiten openingstijden

Indien er sprake is van een spoedgeval, zoals een ongeluk of nabloeding, buiten de openingstijden, dan staat op het antwoordapparaat vermeld wie de vervangende tandarts is en op welk telefoonnummer u deze tandarts kunt bereiken. (Voor de weekenddienst klik hier.)

Is er geen vervangende tandarts beschikbaar, dan kunt u bellen met de Tandarts Bemiddelingsbureau op nummer 020-3034500. Zij zullen u te woord staan en indien nodig contact opnemen met de (dienstdoende) tandarts. Mocht het kunnen wachten, probeer het dan de eerstvolgende werkdag opnieuw.

Spoed: Weekend en feestdagen

Weekenddienst:

 - Klik hier voor de lijst weekenddienst tandartsen 2020 -

Elke vrijdag vanaf 12.00u tot maandagochtend 8.00u is er een weekenddienst. Dit houdt in dat er een tandarts beschikbaar is voor klachten of vragen die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag. Er is altijd een inloopspreekuur op zaterdag en zondag. Dit is, afhankelijk van de dienstdoende tandarts, om 11.30u of om 17.00u (zie het overzicht). U kunt dan zonder te bellen plaatsnemen in de wachtkamer van de dienstdoende tandarts en wordt dan verder geholpen. Omdat het om een weekenddienst gaat, moet u de nota gelijk voldoen per pin of contant. Er zal een weekendtoeslag gerekend worden. De rekening kunt u indienen bij uw verzekeraar om eventuele vergoeding te ontvangen.

Het Team

tandartspraktijk katwijk tandarts renet team 02 1000

Contactgegevens

icon tandartsrenet tel 071-4024824

icon tandartsrenet mail info@tandartsrenet.nl

icon tandartsrenet adres Groen van Prinstererweg 63, 2221 AC Katwijk aan Zee